25 oktober 2010Härligt, härligt en ny morgon, inte vilken som helst heller utan  Monday Morning!!!!
Vet ju att många inte gillar måndags mornar, men de tillhör inte jag. Jag gillar alla mornar oavsätt veckodag. Bara känslan att vakna till en ny dag. Att själv kunna stiga ur sängen.
Att njuta av allt som dagen ger - de e guld.
Trevlig måndag på Er!!!

10 kommentarer:

 1. Hej på dej !!!
  Det var ju kul att hitta en bloggkompis nästgårds. Du verkar ha ett fantastiskt liv med hästar och hundar och närhet till sjö. Jag blev lite nyfiken på Det mysiga caféet ni hade besökt. Och antikt och loppis dessutom.Du kan väl berätta.... VAR !!!

  SvaraRadera
 2. Det var en bra inställning till livet!
  Fast jag måste erkänna att jag inte gillar måndagsmorgnar speciellt mycket... :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej du glade, vilken härlig inställning till livet. Vet du va: så tänker också jag VARJE morgon! Då är vitvå....*fniss*
  Snart blir "drömmen" verklighet....blir borta över Jul-Ny År och januari.....de du....
  Kramen.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också alla morgnar och numera är måndagar lite extra sköna.

  Fast alla morgnar är kanske inte alltid lika trevliga men för det mesta.

  SvaraRadera
 5. Så sant!! Man ska nog vara lite mera tacksam, att man kan kliva upp ur sängen för egen maskin! När jag jobbar med mina gamlingar tänker jag ofta på det, en del är verkligen tacksamma medans andra lite bittra på livet, och det har de säkert all rätt att vara också. Själv FÖRSÖKER jag vara tacksam, men ibland är det j-vligt svårt...särskilt i morse när det var -3,8 och jag fick inte upp bildörren, inne i bilen låg isskrapa och vantar...
  Ha en bra kväll vännen!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej Anki !
  Tack för Dina rader. VISIR= VI SOM INTE RÖKER
  Men det hade Du räknat ut.Jag var nog ingen rökare i egentlig mening med mina dåliga luftrör och kronisk bronkit.Det värsta är att vi utsätts för passiv rökning, som inte heller är så nyttigt.Operationen gick väl bra.Han trodde inte det var cancer,vet inte om han analyserar skorpan.
  Det värsta var väl att han inte såg till att jag hade en op.mössa på mig, så allt håret på den sidan fastnade i plåstret, jag fick klippa bort det och nerblodad var jag också.
  När folk frågade vad jag gjort, svarade jag ,jag har inte gjort något.Taskigt kanske.Men man åsamkar väl inte sig själv en skada så blodvite uppstår.Jag trodde det skulle brännas bort.Han skar bort det, då var jag bedövad, men vid tredje suturen släppte bedövningen, det gjorde ont som attan.Fem stygn för det lilla såret.
  Måndagsmorgnar var det bästa jag visste när jag jobbade, för jag avskydde helgerna.Minns ej varför,hade ju ingen dator på den tiden.
  Nu vet Du ! Undrar om jag ska skriva och berätta så alla får veta hur det gick, alla som höll tummarna.Så snällt.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 7. Go´morgon!

  En härlig tisdagsmorgon är det här idag. :-) På det stora hela så gillar jag också alla morgnar - det är egentligen bara uruselt väder som kan få mej lite down då. Men idag ska det ju bli SO-O-O-OL, så då var det hur lätt som helst att skutta upp ur bingen halvsju. :-D

  SvaraRadera
 8. Den guldtackan skulle jag ge allt smör i småland för att lägga vantarna på (ler). Du hör hur det haglar 'liknelser' eller vad det kallas från mina fingrar ;) EHH ursäkta att jag blir så uppspelt.....men jag har ju 'kommit tillbaka' till bloggvärlden och då blir man så här....uppspelt//Kramar...

  SvaraRadera
 9. Suttit och läst ikapp lite här på din blogg. Blir glad av att läsa´på din blogg.
  Visst är det så att det är härligt att vakna till en ny morgon. Ha en bra dag o tack för dina gratulationer
  kramis ewa

  SvaraRadera
 10. Vet du vad, du är inte ensam om att gilla måndagar. Det gör jag också. :o)

  SvaraRadera