06 oktober 2010

Så här är det..............
Jag gillar påsar 


& har några i väl förvar.

i olika utförande och storlekar

de där var en del av de små påsarna jag är förtjust i.

Jag har en påse som jag just nu har fyllt med "nyheter" goda nyheter och goda saker vill man ju alltid dela med sig av - så nu delar jag med mig till Er.


Som Ni redan vet, så har jag ju ett litet barnbarn. En tjej på 2½ år som min äldsta kille är far till. En underbar liten tjej.

Så har jag ju berättat tidigare att min mellangrabb ska bli pappa till nyår. Då kan jag ju oxå passa på att berätta att ALLA, inklusive de själva tror och säger att det är en kille. 
 MEN INTE jag, för jag ser en tjej. Så ja vi får väl se, var de en är "så välkommen till världen".Ni som varit med mig här genom åren vet ju, att jag är lite synsk, träffar spöken ibland o tyvärr känner av olyckor oxå, de där sista är ju mindre roligt. När  jag fick veta att första barnbarnet var på väg, berättade jag för hennes föräldrar - att hon var en tjej och vilken dag hon skulle komma till världen. Dagen innan det datum jag sagt ringde hennes mamma mig o sa. Du har fel, jag hinner inte få något barn till i morgon, har varit hos barnmoskan idag o hon sa att det dröjde lite till. MEN på morgonen efter (den dagen jag sa) fick jag ett SMS Grattis du har blivit farmor till en tjej, vi ringer så fort vi kan!!
de blev allt lite snopna..*ler*

Jo nu har jag fått en glad nyhet till!!! Fick den för några veckor sedan men jag vill ju gärna sutta lite på den själv innan jag berättar.

Ja, ett barnbarn till är på väg. Min näst yngste kille ska bli pappa i vår.

MEN inte nog med det. Jag känner att det ska födas tre barn i familjen nästa år. Så vem är den tredje? Eller får någon tvillingar? Ja de här är ju en stor fråga då. Så nu är de bara o vänta o se VEM som ska berätta. Lite spännande. Eller har jag fel den här gången. Näää, de hoppas jag inte förståss.
VEM VILL HA FEL??

Pssss...en hemlis...de ska ringa bröllopsklockor nästa år oxå...

& inte nog med detta. Mitt i allt detta ska JAG börja ett nytt liv!! I samma kropp förståss. Men de tar vi mer detaljerat en annan dag.

Nu ska jag forstätta slåss mot min envisa hosta!!!
15 kommentarer:

 1. Oj, oj, oj!!! Vad massa saker på en och samma gång!
  Vackra påsar, barn & brölopp!! Så härligt!
  Spännade att höra om den tredje babyn :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, såååå spännande. De är som att läsa en bra bok.....så detta måste jag bara följa & se hur det blir. Vi väntar på vårt femte barnbarn....de skulle varit här för fyra dagar sedan. Där vet dom att det blir en pojke!
  Kurera dig från förkylningen och ha det så bra.

  SvaraRadera
 3. Trots att jag inte längtar efter barnbarn så förstår jag hur roligt det är när de kommer. Jag får väl ändra mig den dagen, som med allt annat i livet.

  Ett nytt liv, du också? Det låter spännande och jag hoppas att vi får ta del av det snart innan vi spricker av nyfikenhet.

  SvaraRadera
 4. Påsar...jag gillar oxå påsar! Men nu talar du verkligen i gåtor madame?? Men jag 'känner' ju dig.....det kommer snart en förklaring eller hur?? Men mystiskt är det ;)

  SvaraRadera
 5. Aaawww så underbart med barnbarn !
  Ser framemot att få läsa om ditt nya liv ;-) ?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Morning! Håller tummar, tassar o tår att du spår rätt även den här gången! Klart du gör!!!!!
  Och spännande med ditt nya liv! Skynda dig o berätta!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 7. God morgon! Wow vad mycket som händer nu! Spännande saker med bebisar och böllopsklockor igen! Och så tror jag du har rätt såklart!
  Grattis till alla roligheter! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Det är klart du har rätt, det blir säkert en lite tös! Men nu tycker jag att synska Anki ska se till att bli frisk, du kan ju inte hålla på o hosta lungorna ur dej! Finns ingen bot att få på apoteket? Usch va jobbigt, o så kan du säkert inte sova ordentligt heller...
  Nä hoppas du kryar på dej nu, annars får jag skicka dig lite orm-o ödleserum från mina hemliga förråd!
  Kramen

  SvaraRadera
 9. Jag kan bara säga ett stort och varmt GRATTIS till allt nytt och roligt som kommer att hända i ditt liv inom den närmaste tiden. Så otroligt roligt och positivt!
  Önskar dig och de dina allt gott!
  Mina varmaste kramar!

  SvaraRadera
 10. Oj så pass med härliga saker som händer..underbart..jepp papperskassar är nice..Ada o jag kallar det för finkassar när vi får en papperskasse i butik..

  SvaraRadera
 11. Åh, vad roligt med alla (två eller tre!?) väntade småttingar! :-D Den tredje behöver ju krasst sett inte ens vara påtänkt ännu - det räcker ju med att föräldrarna börjar tillverka den i februari/mars för att den ska hinna anlända innan det blir 2012! Och det gör de säkert om de läser detta inlägg, för inte vill de väl att du ska behöva ha fel!? ;-)

  Ja, man kanske skulle börja samla på kassar...? Finns ju många fina, och ibland tycker man ju faktiskt att det är lite synd att använda dem som soppåsar - eller att bara slänga dem... <:-)

  Börja ett nytt liv låter också spännande! Hoppas det kommer mera info snart - man blir ju så rackarns NYFIKEN när du är så där hemlighetsfull! :-D

  Kramar!!!

  SvaraRadera
 12. He-He... Det slog mej just... DU kanske ska ha ett barn till - typ nästa år!? Det borde ju vara hög tid att få en flicka också i barnaskaran!! :-D

  /AnnaKK

  SvaraRadera
 13. Kikar in för att önska trevlig fredag o hostan all världens väg!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 14. Hejsan ! Ja, det var mycket på en gång.Många barnbarn.Det är alltid roligt så länge de är små, sen bryr de sig inte om en.Inte mina barnbarn eller barn heller, har ju bara en tös snart 40 år 26/3-11.Tror hon fått 40-årskris.
  Jag skulle vilja ha känning på mig själv, för då hade jag kunnat stoppa fallet,när jag stöp rätt i backen.Men nej jag kände inget då, enbart lugn.
  Jag önskar Dig lyck till med Ditt nya liv, Du såg ju hur mitt blev, hoppas Ditt blir bättre.Men jag börjar om på ny kula,det hinner jag, är bara 67,5 än.
  Vad spännande att Du också ser, jag märker av känner energin, älskar Det Okända och andra okulta ting.Har haft besök några gånger.
  Jo, även sett redan som barn.Fast Mamma trodde på fantasin, fast både Mormor och hon var häxor.
  Även jag, det sa en grannfru i huset,visst går det bra med två häxor i samma hus.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 15. Oj oj oj så mycket roligheter att se fram emot! Många små bebisar som kommer i vår i "vår bloggvärld". Här blir det dock bara en (tror jag...)

  SvaraRadera