14 oktober 2010


Igår hamnade jag mitt i "Bonde söker fru", jag tittar ju inte på TV så ofta men faktum är att jag fasnade där. Det slog mig att jag var ju faktiskt på Sundbyholmslott

när de spelades in Bonde söker..........Det är redigt vackert där

Men vad pinsamt det här med Bonde söker fru. Tuffa människor som ställer upp på sånt, de lovar jag, att jag aldrig skulle göra!! Men erkänner att de var rätt roande att se.
Fast de innebär inte att jag kommer se fler program - men man vet aldrig.

Nu längtar jag plötsligt till sommaren igen, man gör väl det när man ser blått lockande vatten o sköna solstolar.
12 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Fniss.. jag ska vara ärlig & säga att jag ÄLskar att titta på tv.. fast det blir oftast på nån film jag slänger in i dvd spelaren =) Tycker inte det sänds så mycket bra på tvn.
  Bonde sökerfru är ett av de program jag aldrig sett... Jag tycker det är jobbigt med alla dessa sopor & jag tycker det är pinsamt..fniss.. ibland iallafalll..fniss...

  Jag har börjat säga till mina kunder - Snart är det midsommar =)..fniss.. alla håller med om att det är verkligen så för tiden går i sådan rasande fart...känns som det nyss va vinter & kallt.

  Hoppas du mår bra & att du får en underbar dag!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 2. Ungarna gillar det där programmet, så igår kväll satt sonen och hans tjej och tittade medans jag satt några meter ifrån (här vid datorn...) och lyssnade. Det räckte så bra för mej - jag tycker det är lite pinsamt på nåt vis... <:-)

  Jo, en kalv blev det igår - man får vara glad åt det lilla! Blir väl nåt kilo kött iallafall, till var och en i älgjaktlaget. :-) Hoppas ju på att det ska bli en stor också, men vi får se... Det är så många regler och överenskommelser kring jakten, och rätt vad det är så är det som skulle skjutas skjutet, och då hjälps det lixom inte att ett enskilt jaktlag inte ännu har fällt sin tilldelning...

  Ha en fin dag! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag brukar titta ibland, men inte hunnit denna omgången. Bilden såg ju oerhört vacker ut!! Längtar med efter vår och sommar så vi kan få användning för vår..... ;) den hämtas imorgon som sagt.

  SvaraRadera
 4. Bonde söker är det bästa programmet :)! Jag längtar till nästa onsdag så jag får veta hur det går!

  SvaraRadera
 5. Tack snälla du för Grattis hälsningen! Jag såg inte bonde söker fru.....får väl titta nästa vecka.Ser onekligen vackert ut, fina bilder som du tagit!
  Ha en fortsatt bra torsdag. Kram.

  SvaraRadera
 6. Hej, hej!!

  Och va roligt att se ett nytt ansikte på sin blogg! Välkommen tebax!

  Och här fastnade man LÄTT!
  Djur & natur och "gladigheter" som fick mungiporna i "rätt läge"!

  I´ll be back!!

  Ha en fin dag. Kram, J:son!

  (Söta vovvar har Ni!!!Ja...och hästarna me´!)

  SvaraRadera
 7. Halloj!
  jag satt och skämdes när jag tittade i går! Gud så pinsamt. stackars kvinna! :)
  Hoppas du får en fin dag.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej
  tusen tack för dina goa rader =) jag har ju glädjen att bo nära sundbyholm som är ett populärt ställe för oss eskilstunabor...men visst är de lite kul med bonde trots att de blir så pinsamt ibland att man vill stänga av..ha ha
  önskar dig en skön helg
  kram pia

  SvaraRadera
 9. Ja himmel så galet det är med Bonde söker fru..stackars människor Tv 4 klipper o sätter ihop det så tokigt kan jag tro...men roande är det helt klart..oj du så vackert det är det där slottet..så kul att du varit på plats..

  SvaraRadera
 10. Jag kan bara inte låta bli att se "dåliga" program...som Bonde söker fru!
  Det klipps säkert en massor innan det visas men igår blev det riktigt pinsamt, stundtals.
  Så du var på plats när det spelades in?! :D
  Kram

  SvaraRadera
 11. Såg det också igår. Det är svårt att inte låta bli när man hamnar framför alla såpor som är i varje kanal. Jag blir arg och samtidigt är det vid sådana tillfällen jag alltid känner mig så extra smart. =)

  Vackert var det där och visst ser solstolarna och vattnet lockande ut.

  Du får köpa en sådan herrgård om fem år och jag köper flera. =)

  SvaraRadera
 12. Hejsan !
  Såg Du inte skymten av någon av de inblandade i "Bonde söker Fru".Det ser jag.Mitt i Naturen,halv 8 hos mig,Det okända,Medium,Pedros ande,några serie på dagen.Men är det något viktigt som sker i verkligheten,hoppar jag över dem,i morgon ledsagar jag Yngve till sjukhuset, för han ska röntga Hjärta+lungor.Fast han är en pigg och tuff 83 åring.Honom jag delar katten med.
  Mockar Du själv efter alla Dina djur ?

  Kram Mi

  SvaraRadera