24 oktober 2010

Luster, rent lustiga luster. Dom har drabbat mig.
Har fått någon form av pysselnoja, vill plötsligt pyssla med något. Känner inte igen mig själv, är det ålderns som spökar, kanske rent av övergångsåldern som visar sig på ett lite annorlunda sätt på mig än på andra kvinnor.

Jag vill göra


ja smycken vill jag tillverka, men inte nog med det. Jag vill gärna sy


Dockor vill jag sy. Det är ju hellt snurrigt. Jag som aldrig varit vän med varken nålar eller tråd. De sticks och trasslar sig. Men jag vill sy, dockor och jag vill sy


Kuddar, massa härliga kuddar............mumm...kuddar är behagligt.

Jag var ju på taklagsfest i går kväll, åt massa

räkor, kan dom ha påverkat mig? Eller är de så att jag fått tid över, den där tiden när jag gick ute och tände en cigg. Så kanske det är, mina händer vill ha något nytt att göra, hjärnan vill stimmuleras av något.  Så kan de det ju absolut vara.

Men, jag som lånat ut min symaskin till en av svärdöttrarna....
som de kan bli!!!

11 kommentarer:

 1. Reker er godt og kjempeflotte, morsomme sauer du har på bilde.

  SvaraRadera
 2. Hi,hi.....hoppas du sov gott i min fotölj! Du behövde troligen lite vila efte gårdagen....*fniss*.....Kul att du känner för lite pyssel. Du får berätta vad du tänker göra!
  Ha en skön eftermiddag. Kramen

  SvaraRadera
 3. Konstiga symptom du har... Har du försökt med Alvedon ??? hehe... Eller så får du komma till mig på jobbet så kör vi CT-hjärna på dig ;o)
  Den dagen jag längtar efter att sy blir jag orolig.... Fast jag kan erkänna att jag är lite avis på alla händiga människor.... :)
  Kram på dig
  Margaretha

  SvaraRadera
 4. Det är ju klart, du har ju en massa, massa tid över nu när du inte röker längre... ;)
  Och nånting måste man ju ha för sina händer!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Himmel hur är det fatt..om man vill sy är det nåt som är galet..det är jag alldeles säker på..hjälp..ska jag komma ner o hålla dig för pannan lite :)

  SvaraRadera
 6. Ja du, det där med pyssel.
  Jag broderar, målar lite korg och träsaker.
  Sitter och läser och går promenader....
  Man skulle kanske börja pyssla och stå på en julmarknad och sälja nästa år...
  Om jag börjar nu så ska jag väl klara det?

  Kramen på dig.
  Synnöve.

  SvaraRadera
 7. Å tänk om man kunde få lite kragt energi och insperation av dig...jag har tappat min...tillbaka I Stockholm nu och det ösregnar

  SvaraRadera
 8. Det måste vara övergångsåldern. Jag har gett symaskinen till store sonen som är duktig med maskinen och gillar den tillråga på allt. Förut fick mormor fixa men sedan hoppade det över en generation.

  Är det inte övergången så var det något i räkorna. Ska inte äta räkor för att riskera något. =)

  SvaraRadera
 9. Morning! Här har symaskinen stått framme i veckor nu...men blir ändå inget gjort! Är ju ute mest med djuren...sen blir jag för trött när kvällen kommer...åsså röker jag lite för mycket då! Grrr! Hur går det för dig? Bra hoppas jag!
  Snygga kläder du köpte!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 10. Klart att du ska pyssla om du känner för det......syssla med att pyssla......Själv har jag ingen energi att pyssla just nu ;) Åh du det är inte så noga vad som kommer ut i slutändan av pysslet om bara man har roligt när man gör det!

  Ha det suuuper idag så hörs vi snart igen//

  SvaraRadera
 11. Åh, det är bara att tacka och ta emot när kreativiteten slår till med full kraft! :-D Fast illa att symaskinen inte är hemma om det nu är den du längtar mest efter... <:-)

  Min symaskin står i nån gadrob i dotterns lägenhet. Skulle behöva den här hemma för jag vill lägga upp ett par jeans som är lite för långa i benen... Ja, ja... Man KAN ju sy för hand också - men så-å-å kreativ känner iallafall inte jag mej! ;-)

  Du får knåpa ihop ett halsband så länge!? :-)

  SvaraRadera