10 januari 2011

Varför blir de aldrig som de ska i mitt liv? Sista tiden tycker jag de mesta gått åt andra hållet, ja alltså till skillnad vad jag då planerat ett föresatt mig. Men man ska väl inte misströsta de e ju inget världsproblem precis men för mig är de stort, ja alltså stora problem eller nej inte problem – missöden, ja de kan man ju kalla det.

Igentligen borde jag redan lagt de här bakom mig, eftersom jag lever idag!! De som hände igår ja, de e ju dåtid liksom. MEN jo jag tänker nog ta upp de ändå. Tror de känns bra, sen därefter kan jag lägga det åt sidan och glömma. För de här med att berätta VAD JAG TÄNKER GÖRA, de ska lägga på hyllan. De blir aldrig så ändå!!!
I fredags var vi och hämtade torv till hästarna.Den var inte inkörd i butiken utan låg ute, under massa snö, stelfrusen o en i personalen sa, jag ska gå hem nu så vi kan inte fixa det idag. Humm…nu behövde jag ju torven ”idag” så vi fick ta saken i egna händer. Oh de låg på pall högt upp täckta med snö på och framför. När min kära älskling börja plocka ner och tog en steg bakåt så japp slog han baklänges. Men de gick bra, trodde vi, men efter en stund fick han mer och mer ont i ryggslutet och på lördagen, ”när vi skulle åka och träffa alla barnen i Blekinge” så kunde han knappt röra sig, en mindre sitta i en bil då 30 mil tur o retur.


Julen blev inställd ”som ni kanske minns” och nu blev även denna helgen ”inställd”. Snyft.


Vi som skulle gått ut och ätit allihop och så skulle vi lämna julklapparna till de som ”fortfarande” inte fått sina. Nu blev så att de 10 gick ut och åt och vi, ja vi fick äta hemma o ensamma. …snyft. De e inte helt lätt att samla alla på en och samma gång när alla är lediga o så. Men vi ger inte upp – skam den som ger sig!! Kunde ju skickat alla julklappar med de gänget som var här efter jul, men si de ville inte dom som skulle ha dom, de ville ju som vi, träffas.

Jag är ju så där, så jag vill ju gärna hjälpa till när någon mår dåligt eller har ont, så på lördagskvällen föreslog jag min älskling – vi badar bubbelbad, de hjälper ju mot ”ont”


De tyckte han var ett bra förslag så ja, när jag spolande upp vattnet ”tänkte jag” jag fick ju badskum som skulle funka i bubbelbad, kanske dags att ta och testa några droppar i. Så de gjorde jag. Tre små droppar….!!!


De blev inte så bra…..eller nja, de blev en aning löddrigt..
Jag så helgen för mig blev som den inte skulle ungefär. Men vad gör de om 100 år.
Idag skiner solen det kan bara betyda gott. Hoppas att Ni haft en skön helg.

16 kommentarer:

 1. Nä men så synd gumman! Förstår att du blev besviken!
  Men det var ju löddrigt och fint i badet i alla fall ;)
  Hoppas gubben snart blir bättre i ryggen och att du får en fin dag ute i solen i alla fall!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Eländes elände!! När man längtar efter de sina, och så blir det så rumphugget när inget blir av, vet precis hur det känns med en unge i Norrköping och en i Göteborg. Har en på hemmaplan och skråen ta henne om hon också flyttar!
  Det där med ryggar och svanskotor är inte att leka med. Lägg honom på en spikmatta, det gör susen. När gubben här hade ont så försökte jag m spikmatta,men se det gick han inte med på, sånt trams...men sen när jag kom hem en dag låg den inte på sin vanliga plats, och då kröp det fram att det var nog inte så dumt med den i allafall...
  Tappa inte bort varandra i skumbadet och en fortsatt bra dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men det var då en rackarns otur... :-(

  Lödder och solsken hjälper kanske inte mot allt - men nog piggar det upp lite grann iallafall!? :-)

  Sympati-kramar!!!

  SvaraRadera
 4. Men oj vilken otur att din älskling gjorde sig så illa i ryggen så ert planerade besök hos barnen blev inställt
  och att Julen blev inställd också
  vilken otur ni haft...
  hoppas att ryggen blir bra snart

  Kul bild du har här med det löddriga bubbelbadet ;-)
  Här har också solen skinit idag...man blir ju så glad när den tittar fram
  hoppas din dag har varit bra
  Stor Kram

  SvaraRadera
 5. Men nu kan det väl ändå bara bli bättre.
  Ojojoj...vilket lödder!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Ja, det var då ett bubbelbad i ordets rätta bemärkelse. Men värme är inte så bra mot akut ryggsmärta, bättre med kyla. Ett tips som jag använder mig av är: Blöt en diskhanduk vik den och lägg i en plastpåse, sen in i frysen, när den har frysit lägg den ,mot ryggen. Jag brukar ha ett par i frysen på lut. En kvart i timmen är lagom enligt min chiropraktor, under några timmar. Det brukar räcka med ett par dagar.
  Attans oturligt att ni fick ställa in igen.
  Kram

  SvaraRadera
 7. ond rygg är inte kul.. Maken har en som inte är som den ska..för det mesta. å andra sidan tar han inte hand om den direkt... Jag hade diskbråck i nacken för ett par år sedan, det tog ett tag att läcka det men vårdat nacken har jag allt gjort efter det...

  Hoppas det ger med sig fort.

  Kramizar Anne

  SvaraRadera
 8. Oj, ibland blir det bara för mycket på en och samma gång...
  Men bubblebadet ser ut som ett riktigt härligt bubbelbad!!! Urläckert!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja tänk vad snabbt olyckan kan vara framme. Hoppas han mår bättre idag. De va väl en knepig pojk som inte hjälpte er, dålig service kanske.
  Ha det gott/kramizar

  SvaraRadera
 10. Meeeen det är visst ingen ände på allt elände Anki..men nu kan det väl bara bli bättre då..

  Vilket badkar du har..oj..så läckert..

  SvaraRadera
 11. Nämen ojsan som det kan bli....aldrig blir det som man tänkt sig det är då ett som är säkert. Men du precis som jag vi ger aldrig upp....vi lever liksom på hoppet .....ja vad menar jag nu egentligen ? Väldans mycket skum för att vara 3 droppar frun :D
  Imorgon är en annan dag.....näe nu börjar jag bli liite för vimsig...goder natt!

  SvaraRadera
 12. Hoppas makens rygg blir bättre snart. ooops det var värst vad skum :O)
  Kram

  SvaraRadera
 13. Får väl bli tredje gången gillt då om du vågar på ny träff.. Skit med de där ryggarna man bubbelbadkar är underbart -när man är så bra man kan komma i.. :S

  SvaraRadera
 14. Men oj vilken otur,,,tur att det inte blev ännu värre...tråkigt oxå att ni inte kunde åka och träffa barnbarnen med klappar suck..
  men du bubblelbadet såg ljuvligt ut..
  Hoppas han snart är alert igen....
  kram

  SvaraRadera
 15. Jisses vad mycket skum det blev av tre fjuttiga små droppar??
  Men det var väl ett toppen bra förslag med bubbelbad ?
  Tittar in här för att önska en god fortsättning på veckan
  från Kristina

  SvaraRadera
 16. Nä men så trist ! Kan förstå att det är svårt att hitta ett datum som passar alla men håller tummarna för att nästa gång ska ni lyckas att träffas !
  Sköt om dig !
  Kram
  PS
  Drygt badskum ;-)
  DS

  SvaraRadera