04 februari 2010

...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...bläää....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....Idag kom den där lite ittriga o besvikna  Anki fram. Hon är inte speciellt kul faktiskt. Nä, hon kan vara rent odräglig. Som en gammal sur citron!!

Den här dagen skulle ju bli så speciell. Så blev allt pannkaka x 3 eller nått.  Nåväl de som skulle göras i dag blev INSTÄLLT...snyft o snyft. Som jag sett fram mot detta.
Ja då kan man inte bli annart en ledsen o besviken. MEN om det 3 gånger inträffar förhinder är det nog ödet som ser till att man inte gör det man tänkt. Det var nog meningen jag skulle hålla mig hemma idag helt enkelt. De var mitt öde!!

MEN jag tänker vara ledsen o sura hela dagen, så de så!!

Fast nej jag orkar nog inte sura speciellt länge, de e så tråkigt. Så vet jag ju att DETTA SKA HÄNDA ...men nu blev de framskjutet några dagar...så jag säger till mig själv.

Ta´t lugnt Tanten - var sak har sin tid. Le o var glad, inga katastrofer har inträffat!!

Sorry...Nu kom Ni hit i onödan o bara hittade en ittrig tant...
F Ö R L Å T!!

8 kommentarer:

 1. Jotack jag känner igen det där du....
  Inte så mycket att göra åt..
  Bättre lycka nästa gång.
  Kramen.

  SvaraRadera
 2. klart man blir besviken när man sett fram emot något!! Hoppas du kan göra det du tänkt en annan gång... så vi får vara nyfikna en gång till! Än en gång är vi nog rätt lika.. bara bryta ihop o komma igen är en sann konst, inte alla som klarar, fniss..

  SvaraRadera
 3. jo du, så där kan det blir.. blir man inte sur blir man topp tunnor emellanåt.. det är visst det som kallas för livet :-)

  vad nog meningen du inte skulle iväg nått idag, ödet lägger sej i lite nu och då i våra liv :)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 4. Illa när man sett fram emot något länge och det inte blir av...då kan man bli liiite sur, men det går över...

  Ha en go dag.

  Kramizar Anne

  SvaraRadera
 5. Spänningen stegras ju nu, det var säkert det som var meningen ;) Jasså du är ittrig jag är mest snorig just nu, det är skit ihop eller hur!

  SvaraRadera
 6. Grrr o morr..jag instämmer..nu kan det bara bli bättre imorgon..Anki då är det freeeedag..:)kram på dig lilla citrusen..

  SvaraRadera
 7. Men är du redan glad..så härligt..ingenting blir bättre av att sura..här hemma har vi alltid haft en femminuters regel..jepp fem minuter får man sura..sedan räcker det..:)


  Anki ..du är väl bara så go o glad du..

  SvaraRadera
 8. Blä vad tråkigt när man sett fram emot något och det inte blir av! Förstår att du surade lite. Hoppas det blir av snart vad det än nu är du går och väntar på...
  Kram

  SvaraRadera