16 februari 2010

En Liten Ägg Kopp

Att ro i land med en hel burk tid vad Inte lätt, men en liten Äggkopp fick jag allt ihop.Men Når man väl har tid så är det Inte alltid har inspiration man. Jag känner mig mest bara insöad nu, Int av Anledningen Att det är Mycket snö ute,utan för Att jag har så mycket jobb. Jag går på rutin, gör de jag måste o så är dagen slampa o jag är trött.
Idag forsov jag mig oxå - Hästarna kom Skickas ut, men de klagar inte. Eller nja Pärla Hon var väl lite sur för hon räckte ut tungan åt mig.

Det är sånt man får ta!
Ja det är mest siffror som susar runt i huvudet nu. Lite OS har jag tittat på oxå, lite dumt med tanke på Hur dax på dygnet det är. Konstigt man är trött?!

Men oj, nu blev de lite gnälligt här. Uch fy!

Förra veckan var jag på tuttkontrollbesikning, de e ju Inte bara bilarna som ska kontrolleras


Älsklingen körde mig dit efter Han skulle hämta höensilage Medan jag var där. Vilket tog längst tid tror Ni? Ja precis han, de ska alltid fikas o pratas. Men inte för det, jag passade Också på Att INTA en god räkmacka o kaffe Medan jag Väntade på Honom.

Så kan man roa sig med sånt man Int har Där hemma. Ja så jag åkte lite vaser.

Så gick jag en runda o kollade omgivningen. Då fann jag en färgglad o trevlig tunnel.

Man får roa sig bäst man kan Når man Vantar !!!!!!!!

Efter Allt Detta Bärande på vatten i vinter har jag Fått Något av chimpansarmar o känbar rygg så jag Fredags var jag hos massör igen min. En extra god inledning på helgen.


OBS! ((det är inte jag som är på bilden)

Jo Osten gjorde de här gubbarna. En del av den har Blivit ostbröd. Kanongott! Inte Lätt att Lämna recept för ingen har ju Int rätt ost... humm
Nä nu har jag svamlat färdig för idag. En säng, en tv o så John Blund.

Är det Inte lite så Att SVERIGE stannat upp under OS?


9 kommentarer:

 1. Besiktning för mig nästa vecka, men jag kör nog själv ;) Ja du det är svårt med den häringa tiden som bara far iväg.....visst!
  Nu när det går lite extra bra för Sverige så blir ju OS än mer intressant, t o m jag sitter vid tvn ibland. Nu ska jag ut till djuren (och bära vatten till fåren). Så det är inte du på bilden då?
  Kram Carolna

  SvaraRadera
 2. härligt att du fick ihop en liten äggkopp med tid i alla fall :-) ja jag var på besiktningen i höstas.. man är ute innan man ens kommit in.. går himla fort och smidigt.. men ont gör det, särskilt när man inte har just några..

  ja jag tror Sverige stannar upp när det är OS, själv har jag inte tittat ens en sekund av det, är inte så sportintresserad men visst är det kul när Sverige tar medaljer :-) om sonen kommer med på OS i framtiden så ska jag då se det då..eller då är jag nog på plats till och med :-)

  snöar här idag... vintern tar aldrig slut..

  ha en skön dag

  SvaraRadera
 3. Jag har ju plötsligt fått lite tid denna vecka..(hemma, sjuk) -men då är det orken som inte räckt till istället.. Aldrig är det riktigt bra.. Jag hoppas jag är på bättringsvägen för idag är jag lite rastlös innan har jag inte ens orkat vara det..

  SvaraRadera
 4. Den kvinnliga kontrollbesiktningen är inte kul, men bra att den finns. Vad klokt av dig att fördriva tiden på så trevligt sätt - räkmacka är en storfavorit här:)
  Hos oss har vi fått oönskad dekoration på en soprumsdörr och på ett av husen. Bara taggar, ingen "konst" Trist.
  Ha det gott!
  Varmaste kramar,

  SvaraRadera
 5. Skönt med en äggkopp tid i allafall :)
  Och intressanta saker du hann fördriva tiden med, allra helst räkmackan :)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Så där då.
  Snygg bakgrund du valde.
  Säg bara till om du behöver hjälp igen. Du vet, man är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.
  Kramen på dig.

  SvaraRadera
 7. NEJ sömn är det minsta jag får just nu... har mardrömmar... behöver mer tid.. kloning fungerar det???? Behöver ladda batterierna så kanske jag kommer å blir din hästskötare några dagar hihi... Tycker om att vara i stallet det är lugnt där.. <idag har mina töser ridit ut en sväng. så kul att se dom rida tillsammans... Stolt mamma gick brevid.. kram på dig tvätten väntar sen disken, sen sopporna sen duschen sen SÄNGEN kram tvillingen

  SvaraRadera
 8. Klart vi måste ses i sommar. Det är inte så långt mellan Smålands gröna skogar och Hedmarks storskog vet du. Bara ett kaffekok....

  Märkligt att den inte vill ge sig din blogg....
  Undrar om den vill säga något hihi....

  Nu väntar sängen. Jag tar med mig hostan, hostmedisin, bafusin, astmaspray och vatten upp.
  Vore väl sjutton om man inte skulle klara natten då?
  Höll på att glömma gubben. Han ska med upp oxå.
  Nu får du hälsa bagaren. Säg att han INTE ska klättra på väggarna. För det går inte....
  Om han inte är spindelmannen då förstås.....

  Kramen från nabon i landet vid sidan om.

  SvaraRadera
 9. Oj då här var det ny layout på sidan. Sheep and dog, me like! Jag la till mig som följare hoppas det är ok ;)

  SvaraRadera