06 februari 2010

De klack till i brevlådan runt 16....

Ja minsann igår klack de till i brevlådan och där låg ett kort med Filipendulska ord från Anna. Tack söta rara!!! De är väldigt speciellt för mig när små kort trillar ner i min låda, ja de kan Ni ju alla förstå efter mitt inlägg om just Vykortsamlingen.  Gullig adress har jag oxå, tänk de har jag aldrig tänkt på själv - tror nog att Anna blev lite försälskad där, i  min adress.& det är klart jag log, jag log med hela ansiktet.

Tänk när vi får se de första snödropparna sticka upp ur jorden. Då vet Ni, då är det vår...oh jag, ja jag har våren på kort nu från Anna.

Igår på dagen var jag inne i Köpingen, var i den stora fyrfotaaffären. Ja precis djuraffären. Även om Köpingen är väldigt liten så finns där faktiskt nästan allt man behöver där och just djuraffären har ett otroligt stort sortiment. Jag handlade skor till Ebbhis. Ja Ni vet hon har ju sin onda tass. Fina va?!Så tänkte jag så här. Om hunden får nya skor borde jag få nya sockor. De fick jag ulliga, gulliga o härligt värmande.

Igår kväll var en av sönerna med sambo hemma. Ni vet fd blomsterflickan. Jo blomsteraffären är såld och dom själva är på väg till Blekinge. Japp, så är det ((lite snyft)) grabben har blivit erbjuden en tjänst på Karlskrona filialet och efter alla år han pendlat till Kalmar för att slutligen flytta dit då till tjejen, blev de väl så att han längtade hem och tillbaka, så nu ger de sig av båda två och Kalmartjejen blir Karlskronatjej. Så där var de ju för mig med en gång i tiden alltså jag var Kalmartjejen som blev Karlskrona tjej, hoppas hon kommer trivas o rota sig lika bra som jag gjorde. Så får vi då bara en son kvar i Småland, fast han viskade oxå sist han var här - att han funderar på att söka jobb där och dra sig hemmåt Blekinge igen.
Kanske jag med skulle....nä, skojar bara. Så blir det INTE.

Sist men inte minst kan jag visa ännu ett bevis på att min Torsten verkligen tror han är människa - han kan pussas, men är lite blyg. Vill inte gärna att någon titta på.Trevlig lördag på Er Alla

13 kommentarer:

 1. Klart du blev glad av ett sånt vykort, det får man minsann inte varje dag. Ta nu på dig sockarna och njuuut! Dom ser gosiga ut. (Ser du jag kan minsann rimma också, på en lörda)

  SvaraRadera
 2. Himmel & Plättar hon är lite galet glad i tjusiga adresser den där Anna..jo men det har hon sagt till mig..

  Mmmm vilka gosiga sockar..och Torsten är med..oxå..jepp allt är så gosigt här...

  SvaraRadera
 3. Min ena häst gillade när man kom o satte sig jämte honom i hagen när han låg ner...då la han huvudet i mitt knä och ville bli klappad i "halsvecket".. fy, nu blev jag nästan lite tårögd där fast det är längesen nu.. Apollo var en korsning mellan Newforrest-varmblod/arab och sen födde vi upp fjordingar också.. Låter som lite "hitte på" som min dotter brukar säga men det är faktiskt sant!

  SvaraRadera
 4. men vilka så fina skor till fyrfotingen tänk om moffi velat ha såna

  SvaraRadera
 5. Nå skal eg skrive på norsk til deg.
  Tenkte at det har eg aldrig gjort för.

  Han Torsten hesten er så kjempego så man smelter når man ser ham. Men hvor i alle dager har Perla blitt av?
  Du må da skjönne at hun og vil väre med på bloggen din hihi.

  Tusen takk for kosligt stallsamtal i kveld. Nensten slik at eg fölte eg stod der vid siden av deg og stelte hestene.
  Hils og gubben for kosligt samtal. Skal maile oppskrifta på brödet snart.

  Nå skal eg kose meg med vinet og lese litt blogger.
  Ha nå ei flott lördagskveld.
  Klems fra nabolandet.
  Synnöve.

  SvaraRadera
 6. kul med kort och snödropparna... ja nu går det verkligen åt rätt håll med vädret och årstiden här :-)

  tråkigt att ni får längre till sonen och blomsterflickan,, men desto goare att ses när ni ses :)

  söta skor vovvsen fick,, var dom dyra? :)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 7. Så fina fötter ni skall få....du och vovsingen !!!!
  Kram på dig
  Margaretha

  SvaraRadera
 8. Men va' kul, Anki! VI samlar också på vykort och har gjort så i flera år. Vi har åtskilliga pärmar fulla. Det är MiML som är så ordentlig och sätter in varje vykort i plastfickor och sen in i pärmen. Men vaddå, gulliga adress? Jag hittar ingen adress till dig - eller hon kanske känner dig personligen och vet var du bor;)
  Hur som helst, önskar dig en skön söndag!
  Varmaste kramar,

  SvaraRadera
 9. Morsomt og flott bilde av hesten.

  SvaraRadera
 10. Hade gärna skickat kort till dig på din gulliga adress, om jag hade den..=( så kunde du få min och skick till mig.. ;)

  Hoppas helgen har varit till belåtenhet.

  Kramizar Anne

  SvaraRadera
 11. Kul med vykort i brevlådan :) Inte ofta man får det nu för tiden.

  Ska ta och packa BBväskan nu så att jag är redo.. måste ju snart vara dags att åka ;) hihi, vi får väl se.

  Ha det så bra!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Va pussig han är, underbart foto!

  SvaraRadera
 13. Kul med vykort, jag har också en del av det samlat. En gullig adress men min är kanske inte så tokig heller, där det alltid blommar =)

  Visst är det tråkigt när barnen inte bor i närheten, men alltid en anledning att åka på minisemester. Snygga strumpor och säkert skönt för de onda fossingarna.

  Han ser lite ... och vill gärna att fotografen försvinner- Är det maken vill han kanske inte att han ska se när han "snor" hans brud.

  SvaraRadera