19 februari 2010

Fru Nilsson drömmer

Mmmm ... Faktiskt!
Idag ljög min man för mig. Ja visst är de hemskt. Han sa Att här skulle Int Komma mer snö. Strax efter såg jag ut Genom fönstret - de snöade. Kanske hade SMHI ljugit för honom, ja så var det nog.

MEN Det var När jag stod Där och såg ut som Genom fönstret jag började Drömma. Drömma om Barmark, Drömma om våren. Jag blundande och tänkte tillbaka till förra året När jag fotograferade Där de allra första vårblommornaTänk Når man äntligen får se dom igen .. Dessa älskade små blommor. Tänk de första snödropparna. Ska dom orka upp under all snö?Man blir varm o salig tänker bara människa Barmark


Underbart ...!!!
Faktiskt Kan man stå ut med all snöNår man vet vad som Komma ska.
Vår !!!!!!!!!
Då kan man fiska Också - & få redigt Fula fiskar.

12 kommentarer:

 1. Till och med jag som normalt gillar vintern HATAR den just nu. Vi har haft superklallt sedan långt före jul och det verkar inte bli bättre, inte vanlit. Någon enstaka dag med "blida" men inte många.

  Kul att se lite förhoppning om våren. Jag längtar mer till vårvintern och våra underbara dagar med frukost i snön och elden som fixar kaffe och den grillade korven.

  SvaraRadera
 2. Ja, nu drömmer man verkligen om våren !
  Men efter vintern kommer lyckligtvis alltid en vår...
  även om man tycker det inte ser ut så just nu, och dessutom ett nytt snöoväder är på väg.

  Underbara bilder !
  och så småningom kommer det nog att se ut så igen,
  för trots allt så går ju tiden så fort....
  Kram

  SvaraRadera
 3. så härligt att drömma om vår och sommar, den kommer tids nog :-) fina bilder visar du så man hamnar lite i drömlandet själv.

  här snöar det på tvären, vräker ner samt att det blåser... jisses, denna vinter tar aldrig slut :-)

  ha en skön lördag

  SvaraRadera
 4. Jaaa, du jag tror att jag känner vårvibbarna. När jag tittar på dina bilder alltså. Fåglarna kvittrar.... eller näää nu hör jag det är traktorn som kör fram och tillbaka och plogar.....Ja du vi lever idag så då är det väll bara att dra på stövlarna och pulsa vidare....
  Kram//Carolina

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Ja nu kan man inte annat än att drömma om våren. Den kommer någon gång vet man ju som tur är, även om det ser dåligt ut just nu.
  Vilka härliga bilder, allra helst den nedersta! :)
  Önskar dig en trevlig helg.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. BARMARK !!!!! VILL HAAAAA !!!
  Jag längtar efter att kunna gå normalt...inte som en hundraårig kärring !!!!
  Ge mig vår....NU!!!
  Kram på dig
  Margaretha

  SvaraRadera
 7. Där bland dina vårbilder trivdes jag gott!! Tror jag stannar kvar där ett tag.. Vill helst inte titta ut genom fönstret o se ALL snö.. Samtidigt veta att de ### hundarna stuckit trots snödjupet.. Mannen ute o letar hmm på skottade vägar då.. Brukar inte vara orolig men idag känns det sådär.. och då som genom ett under hoppar nån på ytterdörren och två hundar kommer in.. lite trötta o skamsna.. nu ska vi bara hitta husse också...

  SvaraRadera
 8. Fina bilder och vacker text,glömde bort för en stund hur det är ute,har kommit ca 30 cm snö till och ska snöa till 22 tiden,det är nästan upp till fönsterbläcken nu,hoppas all snö hinner smälta bort innan det är höst igen,önskar er detsamma.

  SvaraRadera
 9. Våren kom till mig genom dina bilder här.
  Men snart är den faktiskt här på rikgtigt.
  Bara vänta och se....
  Kramen nabon.
  Synnöve.

  SvaraRadera
 10. Ja, det är ju lite svårt just nu att tro att det ska komma en vår även detta år - men trots allt så är den nog närmare än vad man tror!? :-) Underbara vårbilder du bjuder på!!! Nju-u-uter!!!

  SvaraRadera
 11. Jag tror jag tror på sommaren.......... nananananan nanannanan....
  Hoppas att du har det bra... Jag är som vanligt jätte trött å behöver fler timmar/ dygn....
  kram tvilling

  SvaraRadera
 12. Vi får göra vad vi kan för att hålla hoppet uppe Fru Nilsson.. tack för en underbar titt på alla dina vårblommor och så den fula fisken;-)
  Kram på dig i de kalla vindarna som snart blir ännu kallare.

  SvaraRadera