19 februari 2010

Yes!!

Pusta ... Pusta, idag var en sån Där dag igen Når man fick Skotta sig ut från huset. Affärskvinna som jag är har jag insett, nu är läge entt Börja sälja snö!

Intresserade kan Anmäla sig i kommentarspalten!

Uja, igår När jag såg Anja åka igen så svimmande efter vurpan jag Nästan, Innan hon kom i mål. Ni förstår jag är otroligt känslig för spänning. Jag tvekade aldrig Om att tro annat en Att hon skulle åka. De är ungefär som Att bli avkastad från en häst. Snabbt upp igen annars kanske man aldrig mer vågar. Hon är en Redig Tuffing Anja och det känns underbart Att hon fick en medalj för sin styrka.

Nu Tillhör ju inte jag DE som hänger framför OS hela tiden. Tittar bara Når det är som mest spännande och Någon svensk deltar. Tröttnar man på "OS fanatikerna kan man ju alltid


.....slänga ut TV: en.

Bland mina bloggvänner finns Många som är otroligt duktiga på etttt Fotografera bl a fåglar. För mig själv är det Ett problem att finna fåglar för fotografering. De flyger högt över gården o håller sig i utkanten. Men jag har funnit en, han är stillsam, tyst och otroligt ful.


Men jag älskar honom!!

Fast Ni kanske minns Att jag hade en livs levande skata inne i våras som kom susans genom murstocken.

Nu ska jag ut i snön! Önskar alla en trevlig FREDAG

PS: Någon ting är fel i min skrivning på internetsidor, texten ordnar till sig själv i en salig blandning. Ändrar orden o gör stora bokstäver. Otroligt irriterande, för de syns inte förren jag publicerar inlägget. Först trodde jag de bara var här på bloggen men igår upptäckte jag Att det var Lika dant på FB. VAD KAN DETTA Bero PÅ? Någon som vet? Tips mottages tacksamt.
Ja så hoppas jag det funkar nu - men är aldrig Säker DS.


11 kommentarer:

 1. Ja men du vi fattar vad du skriver ändå, men konstigt verkar det! Såg inte på OS igår men ikväll kanske......nån snö kan du INTE sälja till mig iaf. Skickar gärna över ett lass till dig istället ;)
  Kraaam//Carolina

  SvaraRadera
 2. Ha en Trevlig snöskottarhelg :)!

  SvaraRadera
 3. Jag har inte hälsat på på ett tag, jag försummar även mina bloggvänner, när jag inte tar mig för nåt vettigt om dagarna.
  Vilken sabla tur att du hade lock på fodertunnan, annars hade det kunnat gå riktigt illa för Torsten. Var inte för säker, han kanske visst kan haspa av dörren. Ibland är de smartare än man kan tro.
  Längtar efter våren NU!!

  SvaraRadera
 4. Ja till mig kommar du inte lyckas sälja någon snö! Jag är mer än nöjd, kan jag meddela!
  Kollade inte på OS i går, jag låg och degade med en bok i stället :)
  Fågeln är ju riktigt charmig...inte skatan alltså!
  Ser inga konstigheter med din blogg och bokstäverna i allafall...
  Önskar dig en toppen fredag.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Jaaaa vad f-n är det med internet..man blir lite gaqlen på allt strul..men men allt ordnar väl sig över tiiiid som man säger..

  SvaraRadera
 6. Vi kanske kan slå oss samman och sälja snö, för här hos oss finns den varan i överflöd också. Har just kommit in efter att tillsammans med MiML skottat rent vår parkeringsplats. Där hade plogtraktorn kört upp en rejäl vall och den var hård:( Och så snöar det igen. Suck.
  Skickar ändå soliga kramar och önskar en skön fredag!

  SvaraRadera
 7. kanske virus i datorn? eller en trojan? har ingen aning annars vad det beror på :-)

  ang. skatan så är det nog en kaja som jag kan se på bilden.., dom bygger i skorstenar och ramlar ner lite nu och då :-)

  jag har inte sett en sekund på OS ännu, inte ett dugg sportintresserad,, och det är nog intressant om man börjar men jag ser hellre nått annat :-) men kul att sverige tar medaljer..:-)

  ha en skön fredag

  SvaraRadera
 8. Tack för kommentaren hos mig! Jo men visst är vår balkong inglasad och visst har vi värmefläkt - annars hade vi väl frusit häcken av oss trots vinet. *garv*
  Soliga kramar!

  SvaraRadera
 9. Vet inte vad det kan bero på, hoppas allt är br annrs :-)

  SvaraRadera
 10. Jag trodde du ville vi skulle diska när jag såg diskmedelsflaskan hihi.

  Prova att köra en virusscanning på hela datorn säger maken. Men kör i säkerhetsmodus. Har du otur säger han kan du bli tvungen att installera allt på datan på nytt.
  För något är det som gör så dina ord blir skumma.

  Kajan sitter så fint i fönstet. Det är smarta fåglar det. Men jobbiga. Hoppas den kom ut som den skulle. Fast det vet du ju inte då...

  Bilderna var fina. Gillar din tysta snälla fågel ja. Så fin den var.

  Nu ska jag fixa lite frukost.
  Snön vräker ner, ingen plogbil i sikte så vi blir hemma. Kommer inte ut!
  Ska visst snöa helt till i morgon. Ser lovande ut alltså...
  Jag får baka istället.

  Hälsa gubben.
  Kramar från nabolandet.

  SvaraRadera
 11. EEtt skönt inlägg, du är påhittig med roliga illustrationer av din text.

  Nu måste jag leta efter de där roliga du har i trädet i nästa inlägg. JAG VILL HA, till stugan.

  SvaraRadera