11 november 2010

Igår läste jag på nätet "att man får ligga i sängen, se ett bra program, tycka synd om sig själv och snaska på praliner när man inte mår redigt bra"

Men så sökte jag oxå på bröstinflammation och det ska man INTE göra. Har man symtomer ska man deffenetivt inte söka på dom. För då blir man sjukare och oroligare än vad man var innan. Jag har ett problem som uppebarligen bara drabbar ammande kvinnor. Oh de är väl si så där 23 år sedan jag födde mitt yngsta barn. Jag ammar inte honom längre, de ska jag lova. Har till och med klippt av navelsträngen för länge sedan. MEN så kom jag till en blogg där kvinnan som skrev hade inflammatoriskt bröstcancer, som började precis som "de jag har". Hur tror Ni jag kände mig då?! Precis, liten, rädd, hjälplös!!!! Oh var jag lugn innan kan jag lova att jag inte är de nu. MEN de stod, pencelin hjälpte inte alls, fick flera kurer men de hjälpte inte. Idag när jag vaknade "tyckte jag" mitt bröst såg friska ut, mindre svullet, mindre hårt. Visade älsklingen som tyckte de samma. Ja så nu känns de lite bättre, men lugn, nej de e jag inte.

Tillbaka till gårdagen!!
Man får alltså ligga o snaska på praliner
om man har praliner hemma vill säga och
om inte sängen är upptagen av "häst"
Jag hade inga praliner hemma, men Torsten fanns inte i sängen så den var ledig.

Jag har en älskling - han är fantastisk. Trots att han aldrig tidigare gjort det, eller förmodligen inte äns funderat på att göra det. Så fixade han ihop chokladbollar till mig.
Så ja, jag låg där i sängen, tittade på TV och snaskade chokladbollar och tyckte lite synd om mig själv.

Nu får man ju hoppas man snart är frisk igen och inte blir sjuk för ofta för då blir man väl fet (are) oxå på kuppen om man ska syssla med sånt här.

Go fortsättning på veckan.

16 kommentarer:

 1. Men stackars dej! Så bra att det finns tröst att få. Tycker jag känner mej sjuk och nere varje dag nu, så det där med praliner är ingen bra idé!
  Tur att man inte blir fet av kaffe!!
  Krya på dej! Kramis!!

  SvaraRadera
 2. Tycker du skall kolla upp det där även om det inte är något. Man skall vara rädd om sina bröst. Ring vårdcentralen är mitt råd.

  SvaraRadera
 3. *SKRATT* har du en hästens säng ????? Ser så ut med rätta. Och praliner det kan göra susen det tror jag säkert och speciellt om man har en älskling som gör dom.
  Mera allvar tycker jag att din innflammation är...så krya på dig vännen.

  Ha d gott.

  SvaraRadera
 4. Vännen, förstår om du är orolig. Om någon tröst: exakt samma drabbade mig för ca 6 mån. sedan och det gick över med penicillin!!!!!! ( jag är tant & ej ammande mor).....Ät praliner och ligg i den sköna sängen. TÄNKER på dig!
  Varm ärlig lång kram från mig.

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att du blev orolig!
  Men det verkar som om pencillinet gjort verkan men kolla upp det ändå...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hallå! Kolla upp allt ! Nu blir jag orolig!
  Fast jag skrattar lite åt hästen i sängen också :)
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Så jobbigt att du fått inflammation i ett bröst och hoppas att pennicillinet gör att det blir bättre snart.
  Men kan tänka mig att du blev rädd av det du läste i den bloggen som du hittade på nätet.
  Men skönt att du tyckte ditt bröst såg och kändes friskare ut nu
  och det ska nog fortsätta så.
  Stor Kram

  SvaraRadera
 8. Usch, inte roligt! Jag är precis likadan, fast jag vet, man ska inte läsa på nätet när man blir sjuk, så gör jag det. Man både vill och inte vill veta. Kanske det kan vara en körtel som är inflammerad? Hoppas att penicillinet gjort nytta nu. Du är värd alla chokladbollar, det lovar jag!!
  Sköt om dig!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej på dej!

  Man får väl ändå tro att doktorn du var hos inte skriver ut penicillin om inte han/hon VET att även den som inte är nyförlöst eller ammande kan drabbas av inflammationer i brösten!? :-) Och märker du själv nu att det har blivit bättre så är säkert allt gott och väl. Men att du blir orolig förstår jag - och det SKA man väl bli om man drabbas av nåt sånt + surfar lite på symptomen... Hu...

  Många kramar och hopp om snabb bättring!!! :-)

  PS! Vi ska på nån slags stämma med makens jobb över helgen. Förhoppningsvis blir det roligare än vad det låter! ;-) DS!

  SvaraRadera
 10. Hallå nu får du börja tänka lite positiva tankar.....chokladbollar kan hjälpa....ja det tror jag faktiskt att dom gör ;)
  Kramar//

  SvaraRadera
 11. Chokladbollar är ju smaskens och får man dom också serverade är ju stunden räddad. Hoppas du har fått kurerat dig, föresten hästen vilken kul bild.
  Ha det gott/kram

  SvaraRadera
 12. Kan trösta dig med att man visst kan få inflammation i bröstet även om man inte ammar, jag fick det för några år sedan och GVUUUUD så ont det gjorde !!! Min VC-läkare ville tvunget skicka mig på mammografi för att utesluta cancer men där skakade de bara på huvudet och sa att cancer visar sig inte på det viset ;-). Med penicillin blev jag snabbt bra igen så det ska du nog också bli.
  Sköt om dig !
  Kram

  SvaraRadera
 13. Vad kul Du är, en häst i sängen, är fotot arrangerat eller har hästen lagt sig där ? Kan hundar ligga i en säng, så varför inte en liten häst. Inget konstigt med det.
  Min dotter ville ha en ponny, när hon var liten o.vi bodde i lägenhet, hon sa att den kunde sova i hennes säng eller i hallen.Men så var hon bara 4 år.Nu snart i Mars blir hon 40 år, tänk vad tiden går.

  Hoppas Du kurerar Dig från det där Du hade.Jag har fått svampinfektion under mina, läker dåligt.Bäst med pudret.

  Kram och ha´ en fin helg !
  Mi

  SvaraRadera
 14. Det är säkert inget farligt men för att du ska känna dig lugn tycker jag att du ska kolla upp det en extra gång.
  Lycka till!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 15. Det är bara jag som "titta" in....Hoppas att allt är ok. Önskar Dig en bra lördag. KRAM:

  SvaraRadera
 16. Stor varm kra till dig...hoppas dina tuttar mår bättre...och du också

  SvaraRadera