Pages

02 mars 2011

Hoppsan pue...














(inte jag på bilden, den är lånad)

de e lite förkylt...oh sånt...otrevligt!! Men de går väl över tills jag blir gammal,,eller nått!!

Jag niger och tackar för alla gratulationer igår, de värmde.

Vet Ni vad?! Jag fick de jag så hett önskade. En sovmorgon!!












Min snälla väninna Rosalie gav mig det. Nä jag har inte utnyttjat den ännu, men de ska bli. Kanske redan i helgen, när älsklingen också kan sova till. På vardagarna stiger vi ju upp i ottan, måste ju upp och pussa lite på honom innan har far på jobb. 

Så fick jag en penna av henne. Förmodligen tycker hon jag ska börja rita själv nu. Jo Ni vet, så här är det. Hon skrev ju den fina texten på vår murstock. Oh säg den som nöjer sig. Ja jag alltså. Man vill ju bara ha mer....jag har alltid drömt om, eller nåja drömt och drömt men velat ha en liten ros tatuerad på mitt bröst.











((det här är inte mina bröst, men de är snarlika...humm...gapflabb))


 Men så har de aldrig blivit eftersom jag har nickelallergi och inte tror redigt på allt de lovar om nickelfria nålar odyligt. Så jag tänkte. Man kan ju tatuera murstocken istället, den är allergifri. Nja inte med nål men med pensel och färg. Så ja de blev en ros där istället för på mitt bröst.
Nog är den läcker, så säg!`






















Jag fick vackra blommor med som verkligen viskade om vår....av vännerna på Granngården





































Alltså jag firar aldrig ojämna födelsedagar men ja, de e är av tradtion ändå att vännerna här omkring tittar in i jalla fall och de är ju kul. Folk i huset ger alltid extra krydda i tillvaron.
Älsklingen och jag köper aldrig presenter till varandra vid ojämna år, vi brukar köpa saker vi vill ha när vi finner dom och har råd liksom. Så jag blev en aning snopen igår morsö när jag fick en spaweekend på anrika Ronneby Brunn av honom!!












Så söt han är min älskling. Jag fick massor av gratulationer via telefon, SMS och på FB och här på bloggen, värre än jag fyllde 50 ju. En del SMS var så fullar av pussar och kramar att jag blev alldeles kladdig på kinden när jag läste dem. Så kort...kan Ni förstå de här, behövs de redan??


















Rosa som är något år äldre än mig visade att hon hade ett minsann i nacken, fast större, man skulle visst öka storleken på dem efter hand som åren går...hummm...

Och!!


















Undrar vad de står på korten när man fyller 99? Ja jo de var väl ungefär den åldern jag vill uppnå innan...den där läskiga typen kommer...han döden.

Jag bakade bullar och gjorde smörgåstårta till mina vänner.


















Så hade Angelica (en granntös) läckra kakor med sig som hon bakat till mig. Fast ja, de fick smaka också. Man kan lugnt säga att vi la oss med fulla magar.


















Ni vet ju sedan gammalt "att jag känner saker" som man normalt (så är jag inte normal?) inte gör. Så hände igår. Det brukar aldrig komma någon till mig på dagtid när jag fyller år, inte så konstigt, folk jobbar ju och så. Igår skulle jag iväg några timmar, inget konstigt tyckte jag, för som sagt de kommer aldrig någon på dagen. Men de kändes ändå lite konstigt, jag tänkte på mamma o nej, då skulle hon ringt. Dröm om min förvåning när vi på väg inte till Köpingen mötte mamma o min svärgeska på väg hit. Shitt...!! Nåväl hoppas de kan komma en annan dag, för på kvällen kunde de inte. Oh dålig mottagning hade de på mobilen...

På morgonen satte jag på TV:en till den här damen.


















Ja ja hon tittar på nyhetsmorgon eller vad de heter...det är väl inget konstigt med de. Men igår blev de lite skumt. För när jag var klar med hästarna så satte jag mig två minuter hos henne o pratade innan jag gick in i duschen. När jag kom ut från duschen kände jag
"konstigt, vad tyst de är" ja, TV:en var ju på när jag gick in. MEN, nu när jag kom ut var både TV:en och motagaren avstängda. Även om min goldentjej är duktigt så kan hon inte stänga av TV:en. Hade jag besök från andra sidan igen? Ville han/hon/den säga grattis?!

Igår kom min vinst från Trollmor. Se så fin. Fick lite extrabonus tror jag, i form av gottigott och ett fint kort!!

















Tack Eva, Trollmor!!

Jösses vad mycket de blev nu, hoppas någon orkade läsa till slutet...slutet blir så här
-idag kommer hästskomakaren, undrar om Pärla får rosa skor idag??







Nu är de  V     Å    R våren börjar alltid 1:e mars.

16 kommentarer:

  1. Nä...har du gått och blivit förkyld. Stackare. Men som sagt...vem bryr sig om 100 år ;)
    Gud vad fin murstocken blev!
    Kanon!
    Och vilka blommor!
    Och vilken tårta!
    Ha nu en toppen dag!
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Vilket L Å N G T inlägg du kommer med idag...men det är ju inte alltid som det är dagen efter (Ler).

    För min egen del så tycker jag att rosen på murstocken är tusen gånger bättre än att du tatuerar en ros på dig själv.....ja sån e jag inget fan av tatueringar...nop....så e de!

    Törs man skickar lite kramar även idag fast det är dagen efter ;)

    Carolina

    SvaraRadera
  3. Orkade hela vägen, läsa (ler)! Grattis i efterskott.

    SvaraRadera
  4. Åh nej !! jag missade ju födelsedagen !! Ett JÄTTE grattis i efterskott !!
    hihi... men visst hade det varit skönt att få tvärsomna en stund efter morgonkaffet ;)
    Ha en toppen dag ! kram

    SvaraRadera
  5. vilken långt och fint inlägg :) murstocken blev superfin, har du frågat Pärla om det är just rosa skor hon vill ha då :D
    ha en fin dag - kramar

    SvaraRadera
  6. Du verkar ha haft en helt otroligt bra födelsedag :-) och för att inte fira ojämna fördelsedagar så tyckte jag nog du blev väldigt firad..
    Gott det såg ut med smörgåstårta...

    Hoppas du har det bra idag me´
    Kram

    SvaraRadera
  7. Att trappen ser svart ut är resultatet av en obegåvad fotograf, jag har inte ärvt samma gener som min mor och syster verkar det, eller så är det kanske märket på kameran som är skillnden,vad vet jag? Jag fotar hellre än bra iaf! *skratt*
    Men jag klurar lite på färgen på trappeländet, blir nog vit på sidorna och svarta steg, funderar på att lägga in sån matta med runda "ploppar" på, som det finns på golvet på arlanda, fast en svart. För att få en lite annorlunda trappa. Tror jag...

    //M

    SvaraRadera
  8. Tjingeling favvo Fru Nilsson, nu är jag här....
    Orkade läsa.....KLART jag gjorde! Vill inte missa NÅGOT !!! Men kära nån vad du blev uppvaktad! Visar bara på att du är FAVVO för många! Njut, njut, njut.
    Synd att du håller på att bli förkyld! Men du är en seg rackare, så du fixar nog det.
    Stor varm kram från mig.

    SvaraRadera
  9. Ja, vem om inte DU tatuerar en ros på murstocken och sätter på hästen rosa skor... :-D Underbart!!!

    SvaraRadera
  10. Vet du, din ros var såå fin men jag lurar faktisk på en riktig tattoo. Inte en ros för det har jag redan en... utan en liten tribal..;-)

    Kramizar

    SvaraRadera
  11. Klart jag orkade läsa!! Synd det där med tatueringen, den riktiga alltså, den på murstocken var urtjusig! Själv har jag en speciell fjäril på vänster axel, den är ganska stor och vid första anblicken ser den riktigt ljuv ut, men sen i ena vingen så är det ett stort öga. Med andra ord, allt är inte ljuvt som man ser...passar på mej perfekt...*gapflabb*!!
    Övertygad om att vi inte är ensamna, min pappa är ofta här och hälsar på känner jag, inget konstigt med det. Å lillprinsen får ofta påhälsning som han "talar" med, och han kan verkligen behöva någon extra som beskyddar honom!!
    Ha en fortsatt bra kväll, ska bli spännande och höra ifall det blev rosa hästskor...
    Kram kram

    SvaraRadera
  12. Ett försenat grattis kommer här,hoppas det räknas. Gud vad firad du blev ändå,och tänk en spa weekend underbart.
    Rosen på murstocken gillar jag verkligen,
    Ha det fortsatt bra,och krya på dig,
    Kramiz!

    SvaraRadera
  13. Gattis i efterskott ! Vilken härlig födelsedag du verkar ha haft.
    Jadu lite skumt med tv verkar det vara. Man ska väl inte förstå allt här i världen bara.
    Här brukar det hända konstiga saker ibland också men nu har det varit lugnt länge.Fast jag bad om en sak härom veckan och helt plöstligt hände något som jag verkligen inte hade väntat mig. Tackade då högt flera gånger.
    Må så gott
    Kramis ewa

    SvaraRadera
  14. Morning o grattis i efterskott! Finfina presenter du fick förutom förkylningen då!
    Rosen blev jättefin!! Och vilken underbar bukett från grannarna! Och Ronneby....oh!
    Härliga foton på dig som ung också!
    Kramen!
    Ragnvi

    SvaraRadera
  15. Ja, där ser man.. man slutar inte bli firad efter 50 då -himla tur! En spa weekend på Ronneby kan bara bli toppen där var ju vi förra året -hela gänget och slog klackarna i taket :P
    Fler som åkt på förkylning, uschanimig jag är fortfarande helkass som efterätt har nu den elendiga hostan dykt upp (och mer ont i halsen)
    Sängen är bäst!

    SvaraRadera
  16. Så härligt att du blev så väl uppvaktad på din dag !
    Fina presenter och mumsiga tårtor och kakor och korten *LOL*
    Din vägg är verkligen något speciellt, såå fint !
    Sköt om dig !
    Kram

    SvaraRadera