Pages

15 augusti 2020

Fem en fredag ANTAL 200814

Veckorna går i rasande fart och vipps så är det fredag igen (vipps är de lördag också :) 
Bättre sent än aldrig! 



1.      Vilka fem platser har du besökt i sommar?
1. Har jag varit på fem olika platser. Jo men de var nog gränsen också. Midsommar var vi i Mönsterås. På semestern var vi en sväng till Öland, Vi har varit några gånger i Kalmar Karlskrona och Ronneby har vi varit i många gånger dom räknar vi som våra städer.   
2.     Vilka fyra saker har du alltid med dig?
Mobilen jag grips av panik om jag skulle råka glömma den och så vänder jag hem igen för att hämta – nej man kan inte åka eller gå utan den. Nycklar har jag med även om gubben är hemma.  bra skor och passade kläder. (kallas de kontrollbehov :) 
3.   Vilka tre maträtter går på repeat hemma hos dig?
KycklingKöttfärs

4.    Vilka två saker skulle du ta med till en öde ö?
Ett varmt täcke och en kniv.
Skulle inte göra mig alls på en öde ö 

5.    Vad är en favoritsak i ditt hem?
      Ett stort foto på mina grabbar  när de håller sin mamma på sina armar. 



Det är Elisa som har uppfunnit ”Fem en fredag”

9 kommentarer:

  1. Det är så många som liksom du är beroende av mobilen. Dock inte jag! Kommer inte alltid ihåg att ta den med mig en gång.
    Du har hunnit med en del utflykter trots allt. Det behöver man!

    SvaraRadera
  2. foton är viktiga saker. skulle inte heller passa på en öde ö. jag har som regel inte extrakläder med mig. men jag har alltid kläder på mig

    SvaraRadera
  3. Jag undrar om jag drömt eller om jag sett det fina fotot på dig och grabbarna? Om inte så kan jag föreställa mig det! Nej du ska inte vara på en öde ö, kanske skulle inte jag heller vara kvar så länge utan mina djur...
    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Vår sommar inleddes ju med karantän, då kom jag inte längre än till garaget. Sen dom släppte ut oss har vi åkt runt på en massa småställen här i Spanien, som jag knappt minns namnen på. Men det har bland annat varit Abisko, Tomelilla och Aina. Om jag minns rätt ;-)

    SvaraRadera
  5. En öde skulle inte funka för mig heller. Har ofta extra tröja med mig och massa annat utifall att det behövs ;)

    SvaraRadera
  6. Själv skulle jag inte vilja hamna på en öde ö men skulle det gå så illa hade jag velat ha en motorbåt så att jag kunde ta mig därifrån!

    Kyckling äter vi också mycket. Det är dels gott, dels går det att variera i det oändliga. Dessutom så känns det hyfsat nyttigt!

    Kram och god lördag!

    SvaraRadera
  7. Har också alltid nycklar med mig, min man likaså.
    Att glömma mobilen har också hänt mig, och precis som du vänder jag tillbaka och hämtar den. Vad gjorde man innan det fanns mobiler... egentligen;-)

    SvaraRadera
  8. Vi har varit hos barnbarnen i Hällevadsholm en gång och i Vänersborg en gång. Mannen klarar inte att köra så långt längre. Kramiz

    SvaraRadera
  9. Nycklar, plånbok och mobil följer alltid med mig vart jag än ska, även om jag bara ska ut med soporna, ja, kanske inte plånboken då alltid men ibland så.
    Undrar likt Bp vad man gjorde innan man fick mobiler?

    Ha det underbart nu.

    SvaraRadera